Monday 5 January 2015

Cyrene Aloe Vera Yüz Bakım Toniği

Tonik kullanim amaci yuzdeki makyajin varsa temizlenip nemlendirme asamasina gecmeden once cildi rahatlatmasi, gozenekleri bir miktar sikilastirmasidir. Ayrica nemlendirilmeden once cildin yine bir miktar yumusamasi tonikten beklentilerimiz arasinda.

Tonikleri genelde yuzunuze temizleme isleminden sonra ilk surdugunuzde hemen bi hassasiyet ve yanma hissedebilirsiniz. Sebebi urunun alkol iceriyor olmasidir. Cyrene Pure and Natural Aloe Vera Ozlu Tonigin iceriginde alkol ve paraben bulunmuyor. Cyrene hayvanlar uzerinde test yapmiyor ve urunler bitkisel icerikli.Cruelty Free ve Vegan ibarelerini urunun arka yuzunde gorebiliyoruz. Cruelty Free hakkinda bilgi sahibi olabileceginiz paylasimimi bir onceki postta okuyabilirsiniz.

Urunun guzel bir kokusu yok hafif eczane kokusu (bir insan koku tanimlamasinda bukadar mi yeteneksiz olur) ama benim icin bu onemli degil cunku cilde hos koksun diye parfum iceren bir urun surmek tercihim olmaz. Urunun cildi gayet guzel yumusatmasinin nedeni saniyorumki aloe vera. Hatri sayilir miktarda aloe vera icerdigini icerik kisminda ilk sirada yer almasindan anlayabiliyoruz.  

Benim hosuma gitmeyen tek nokta rengi oldu. Toniklerin seffaf olmasina ve pamuk uzerine cildimizden herhangi bir kir/kalinti gecip gecmedigini gormeye aliskin oldugumdan bu sarimsi renk ezber bozdu. Ama varsin temiz icerikli, bitkisel olsun. Moru da kullanirdim:) Bu noktada buyrun bir oneri: tonigi buzdolabinda muhafaza edip soguk sekilde duzenli kullanirsaniz cildinizin daha sikilasmis ve gozeneklerinizin kuculmus oldugunu farkedeceksiniz. 

Gramaj & Fiyat Bilgisi: 200 ml bu tonik umarim daha buyuk gramajla uretilmeye baslanir. Fiyati suan 19 TL

Peki tonigi nereden temin edebilirim derseniz, online olarak www.cyrene.com.tr adresinden veya www.lilakutu.com dan temin edebilirsiniz. Bugun ogrendimki Ankara’da da bir yetkili satis noktasi varmis Cyrene in. Ankara bahcelievler Mona Guzellik Merkezinden firmanin web sistesindeki urun bedeli ile ayni fiyata alisveris yapmak mumkun.
Benim severek kullandigim bu tonigin degerlendirmesi bu sekilde. Umarim fikir sahibi olmaniza yardimci olmustur.

Sevgiler,
Balbakim



No comments:

Post a Comment